Menu
EUR
  • Handgemaakt in Nederland
  • Gratis verzending boven de €75
  • verzending op dinsdag en donderdag

Over Form keramiek

 

Het merk Form Keramiek is opgericht door Hella Duijs en Elke Peters, die elkaar leerden kennen doordat ze allebei een atelier huurden in dezelfde makersplaats in Nijmegen. Beiden zijn enthousiaste liefhebbers van ambacht, keramiek, kleurencombinaties, hedendaags interieur, vormenspel en ondernemerschap.

Duurzaam

Hun producten benadrukken het belang van ambacht en streven naar tijdloze kwaliteit. Uitsluitend duurzame materialen worden gebruikt, zo heeft het porselein een levenslange kwaliteit. Bovendien worden alle producten in Nederland vervaardigd, waardoor transportkosten worden geminimaliseerd, en wordt er gestreefd naar zo min mogelijk verpakkingsmateriaal, dat bovendien recyclebaar is.

Ontwerpen

Naast bewust ondernemerschap kenmerken de ontwerpen van Form Keramiek zich door tijdloosheid. Er wordt met grote zorg gekeken naar de juiste verhoudingen van de producten, met oog voor detail. De ontwerpen nodigen uit tot vernieuwende en speelse combinaties, waardoor ze een waardevolle investering zijn voor je interieur, die je geleidelijk kunt aanvullen.

Hella en Elke heten je van harte welkom om in je eigen huis te spelen met kleuren en vormen, als een curator of kunstenaar die zijn eigen compositie samenstelt. Zij leveren de bouwstenen waarmee jij je persoonlijke verhaal visueel kunt vertellen.

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!